Kabeh Kategori

Mesin Ice

Omah> Products > Mesin Ice

Icemedal nduweni teknologi kanggo nggawe evaporator, yaiku komponen inti mesin es. Pemotong es lan mesin serpihan es kasebut bisa terus digunakake. Kapasitas siji unit kisaran saka 0.3 kanggo 60 ton saben dina kanggo nyukupi kabutuhan beda. Napa milih mesin nggawe es flake Icemedal? 1.Icemedal duwe tim insinyur R&D sing kuwat lan nyedhiyakake produk sing berkualitas lan stabil. 2.Icemedal duwe sistem kontrol kualitas produk sing ketat. 3.Icemedal unik flake es evaporator teknologi Processing. 4.Icemedal duwe teknologi unik ing agul-agul scrape es mesin es flake.

Kategori panas